Medewerker productie/
bedrijfsassistent

Als productiemedewerker ben jij verantwoordelijk samen met het team dat de producten op de juiste manier behandeld worden. Je zorgt er samen voor dat de klant tevreden is over zijn producten. Je bereid het werk voor tot aan het controleren van het proces. De baan betreft een 40 werkuren per week (Full time).
Na het inwerken binnen het bedrijf en team ben je in staat om: Te kunnen bepalen welke staalsoorten bij welke behandeling horen, specifieke badges te chargeren voor warmtebehandelingen, de kwaliteit van het proces te kunnen waarborgen, producten te voorzien van isolatie pasta op plekken waar nodig en klanten tevreden maken.
Deze baan bied een goede kans op doorstromen tot assistent bedrijfsleiding met meegroeiend salaris conform cao.

Wie zoeken we

Wij zijn opzoek naar jou! Jij als productiemedewerker bent een versterking in ons team, Jij bent ambitieus en gedreven om hard te werken binnen Dominial. Je bent sociaal, communicatief en houdt van gezelligheid op de werkvloer. Je bent een teamwerker, want samen breng je eindresultaat. Je bent bereid om afwisselingen binnen je werk te hebben, maar je hebt ook het geduld om soms een dag lang hetzelfde werk te verrichten. Kortom, Jij bent wat wij zoeken!

Wij hebben als functionaliteitseisen gesteld dat de productiemedewerker minimaal een MBO werk- en denkniveau heeft en een achtergrond in de metaalindustrie heeft.

Over het bedrijf

Dominial staat bekend om haar kwaliteit, snelheid en betrouwbaarheid. We zijn een groot bedrijf,
maar de lijnen zijn kort. Als productiemedewerker ben je in nauw contact met de bedrijfsleider. Toon
jij initiatief en grijp je kansen, dan kunnen wij ook mogelijk kansen bieden binnen het bedrijf. Wij
vinden persoonlijke ontwikkeling belangrijk, daarom word je goed ondersteund in deze ontwikkeling
binnen de metaal industrie.